Elnöki köszöntő

Kedves Diabetes társunk!
Győr-Moson-Sopron Megyei Diabetes Egyesület a cukorbeteg társak összefogására, segítésére,
érdekképviseletére létrejött civil szervezodésű közhasznú egyesület.

Felkínáljuk minden kedves betegtársunknak az egyesület keretein belüli érdekképviseletet, klubszerü keretek között az időszerü információk átadását, betegoktatást, tapasztalat cserét, egymás segítését és a közös időtöltést.
Miért érdemes közénk jönni?
Az Egyesület vagy klubok által meghívott előadóktól a diabetes kezelésében elért legfrissebb kutatások eredményeiről elérhetőségeiről kaphatunk információkat és speciális kérdésekre is választ kaphatunk pld. a szövödmények elkerüléséről, egészséges életmódról, diétánkról, jogainkról. Új ismeretekhez juthatunk!
Szervezett módon tudunk részt venni Országos vagy regionális rendezvényeken, többnyire pályázati támogatással. Ezeknek a rendezvényeknek a látogatása lehetőséget ad, a friss naprakész információk megszerzéséhez, napjaink legjobb előadóitól.
Lehetőség a betegoktató programokban való részvétel, egyesületi támogatás mellett.
Egyesületünk céljaihoz, muködéséhez - Pályázati támogatás - „ Aktuális programok” biztosítottak.
Térítésmentesen tanácsadást és érdekképviseletet nyújtunk.
Klub összejöveteleken tapasztalataink megosztásával egymástól is tanulhatunk.
Egyesületünk céljaihoz, működéséhez - Pályázati támogatás mellett - a honlapon látható „ Aktuális programok”-at tudja biztosítani, tagjai részére.
Tanácsadást és érdekképviseletet is tudunk biztosítani, „Közhasznú” jogosítványunk lehetőségeként.
Klub összejöveteleken egymástól is tanulhatunk!
Amennyiben úgy véli, hogy egyesületünk bemutatkozásban vázolt tevékenységei hasznosak Önnek, vagy szeretne aktív közremüködőként szerepet vállalni mindennapjainkban kérem, kapcsolat felvételi szándékával keresse az egyesületet, elérhetőségeinek valamelyikén.
Venesz László elnök